میوه | خوردن میوه | مضرات میوه ها

به هیچ عنوان این میوه رو ناشتا نخور! + دلیل

خوردن این میوه برای تامین آب بدن مفیده، اما یک سری محدودیت زمانی برای مصرف آن وجود دارد، در ادامه مناسب ترین زمان برای مصرف خربزه رو بررسی میکنیم!

میوه
ویکی گردی:

خربزه یه میوه ای که خیلی محبوبه و کمتر کسی پیدا میشه که خربزه دوست نداشته باشه. اگر چه میوه هایی مثل خربزه، طالبی  به دلیل آب فراوان برای تامین آب بدن بسیار کمک کننده هستند، اما باید بدانید کی و چه موقع ازاین میوه ها را استفاده کنیم.در ادامه از ویکی گردی این موضوع مهم رو بررسی میکنیم! 

مضرات خربزه

 پزشکان معتقدند خوردن این میوه به صورت ناشتاموجب سوء هاضمه، فلج و تب صفراوی می شود .آنها همچنین به  مبتلایان به قند خون توصیه می کنند در  خوردن این میوه احتیاط کنند زیرا به علت داشتن مقدار قند زیاد و قدرت جذب فوری آن در خون موجب افزایش قند خون می شود.همچنین اشخاص دیالیزی نیز مجاز به خوردن این میوه نیستند ..

وقتی می خوای میوه بخری به این نکات توجه کن

تحقیقات انجام شده نشان می دهد خوردن این میوه، پیش از غذا بدن را می شوید و بیماری را از بدن ریشه کن می کند. این میوه به علت داشتن پتاسیم در درمان رماتیسم و بیماریهای کبدی موثر است و موجب رشد کودکان ، فعال شدن کلیه ها و شستشوی خون از مواد زائد مثل اسید اوریک می شود .همچنین قلیایی کننده  و تصفیه کننده خون، عرق آور و افزایش دهنده شیر مادراست . این میوه علاوه بر رفع خستگی و افزایش فعالیت سلولها سموم بدن را نیز دفع و از سکته قلبی جلوگیری می کند  .خوردن این میوه برای بیماریهای رماتیسم و نقرس مفید است ..

مصرف این میوه به اشخاصی که به ناراحتیهایی مانند سوء هاضمه ، زیری و سختی زبان، یرقان، استسقاء ، کم خونی، زردی صورت ، سوزش ادرار ، سنگ کلیه و مثانه، کک و مک ، آبریزش چشم ، ورم های پوستی و ناراحتیهای رودهای و کبدی مبتلا هستند نیز توصیه می شود .

مشاور تغذیه و رژیم درمانی گفت: بهترین زمان خوردن خربزه میان دو وعده غذای اصلی است.

سمانه باقری افزود: افرادی که کم خونی دارند خوردن خربزه را فراموش نکنند و افراد لاغر نیز در میان غذا‌ها خربزه بخورند.

 

 پوست خربزه؛ جواهری پنهان برای درمان بیماری ها

خربزه یک میان‌ وعده عالی است، اما مصرف آن، پیش از وعده غذایی می‌تواند باعث ورم روده و اسهال شود. علاوه بر این، در مصرف این میوه خوش‌طعم و آبدار، این موارد احتیاطی را هم در نظر داشته باشید:

  • مراقب حساسیت به خربزه باشید و در صورت بروز علائم آلرژی مانند گلودرد، مصرف میوه را متوقف کنید.

  • از مصرف خربزه کال بپرهیزید. این میوه، در شکل کال، خلط را زیاد می‌کند و باعث ایجاد ناراحتی برای معده‌های حساس و اسهال خواهد شد.
  • زیاده‌روی در مصرف خربزه برای دیابتی‌ها مفید نیست.
  • از مصرف همزمان عسل و خربزه، خودداری کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

آخرین اخبار

ارسال نظر