شوهر | شوهر داری | مشکلات شوهر داری

با شوهر های مامانی چیکار کنیم؟ + راه حل

برخی اوقات زندگی مشترک با شوهرهای وابسته به والدین به خصوص مادر ممکن است در معرض خطر قرار گیرد ! راهکارهایی را در این زمینه به همسرهاشون توصیه میکنیم .

شوهر مامانی
ویکی گردی:

شوهر شما باید بدون هیچگونه احساس عذاب وجدان نسبت به والدین ، مستقل شدن را بپذیرد و برای شما آرامش کافی را تامین کند ! وابستگی به مادر برای مردهای متاهل اشتباه نیست اما زیاده روی در این وابستگی ممکن است زندگی مشترک و روابط عاطفی آن ها را با همسرشان دگرگون کند ! شوهر های وابسته به مادر دوست دارند در هر لحظه با او در ارتباط بوده و نیاز های اورا برطرف کنند ، مدام نگرانی های خاص خود را نسبت به مادرشان دارند و این سبب میشود که از زندگی مشترک دور شوند! در این مطلب به اقدامات لازم  راجب شوهرهای مامانی برای کم کردن وابستگی می پردازیم !

نشانه های وابستگی شدید شوهر به مادرش چیست؟

1- همسرتان برآورده کردن خواسته های مادرش را در اولویت قرار می دهد. برای مثال او وقتی برای صحبت کردن با شما ندارد اما در هر زمان و هر مکان، به تماس های مادرش پاسخ می دهد. همچنین همیشه مادرش را برای خرید کردن، پرداخت قبول، رفتن به دکتر و بطور کلی در هر شرایطی همراهی می کند و برای او وقت بسیار زیادی می گذارد.

2- همسرتان دایما با مادرش تلفنی صحبت می کند و برقراری تماس های تلفنی این دو با یکدیگر، بیش از یکبار در روز است!

3- همسرتان، خانواده و بخصوص مادر خود را بر همسر و فرزندانش ترجیح می دهد. اگر متوجه شدید که اولویت زندگی شریک زندگی تان در هر لحظه و در هر شرایطی، مادرش است، باید بدانید که با یک مرد بچه ننه ازدواج کرده اید!

4- هنگام گرفتن تصمیمات بزرگ و کوچک، فقط از مادرش نظر می پرسد و حرف او را می پذیرد.

5- مادر همسرتان زیاد به خانه تان می آید و هر تغییری که بخواهد در زندگی و خانه ی شما ایجاد می کند.

6- همسرتان همیشه شما را با مادرش مقایسه می کند و دوست دارد که مانند او باشید. برای مثال هیچگاه از دستپخت شما تعریف نمی کند و فقط غذاهای مادرش را دوست دارد.

7- همسرتان دایما دلتنگ مادرش است و تمام رازهای زندگی مشترک تان را با او در میان می گذارد. علاوه بر این، به هر قیمتی می خواهد رضایت مادرش را جلب کند و او را خوشحال نماید.

8- در آخر اینکه وابستگی شدید همسرتان به مادرش موجب شده است که در نزدیکی خانه مادرشوهرتان زندگی کنید یا حتی با او زندگی کنید.

 

ترفندهای مقابله با شوهر وابسته به مادر

1- با همسرتان صحبت کنید و حد و مرزهایی تعیین کنید

به شوهرتان بگویید که او را درک می کنید و به پیوند او با مادرش احترام می گذارید اما حد و مرزی تعیین کنید و بگویید که هر فرد جایگاه خود را دارد و نقش شما و فرزندتان هم در زندگی او کم اهمیت نیست.

2- احساسات خود را به شوهرتان ابراز کنید اما این کار را با رعایت ادب و احترام انجام دهید

آرامش تان را حفظ کنید و اخلاقیات را زیر پا نگذارید. وابستگی شوهر به مادرش، در تمام موارد به معنای بد بودن مادرشوهر نیست. می توانید با مادرشوهرتان دوست شوید و در مورد تربیت و خانواده با او صحبت کنید. اگر مادر همسرتان زنی عاقل و فهمیده باشد، بخاطر زندگی پسرش هم که شده، دخالت های خود را کم می کند و سعی می کند این وابستگی را به یک دلبستگی سالم تغییر دهد.

3- محکم و قاطع باشید

هرگز به دنبال قطع پیوند میان همسر و مادرش نباشید. رابطه ی مادر و فرزندی، حق هر دوی آنهاست و شما نباید برای تخریب آن تلاش کنید اما اجازه ندهید که این رابطه وارد حوزه ی شخصی شما و زندگی تان شود.

این شما هستید که باید در فراز و نشیب های زندگی همسرتان، همراه او باشید و مادر او در بهترین حالت، تنها می تواند از پسرش حمایت معنوی و عاطفی کند. بنابراین طبیعتاً حقوق شما در قبال همسرتان، از مادرش بیشتر است.

 

4- هرگز وارد رابطه شوهرتان با مادرش نشوید

هرگز سعی نکنید رابطه همسرتان و مادرش را کاملا قطع کنید. اینکار باعث تنفر او نسبت به شما می شود.

 

5- برای حفظ حریم خصوصی خود، قاطع باشید

شوهرتان حق ندارد شما را مجبور به دوست داشتن مادرش کند. او باید درک کند که شما هرگز نمی توانید مادر او را مانند مادر خود بدانید چون اینکار غیرممکن است. مادر شوهر شما هیچ حقی به گردنتان ندارد بنابراین هرگز نمی توانید از نظر احساسی به او وابسته باشید. شما هم خون و ریشه ی مادرتان هستید و اوست که شما را به اینجا رسانده است. پس به شوهرتان بفهمانید که همانطور که او مادر خودش را دوست دارد شما نیز مادر خودتان را دوست دارید. و رک و پوست کنده بگویید که به مادرش احترام می گذارید اما نمی توانید با او مثل مادر خود رفتار کنید.

6- شخصاً در مقابل مادرشوهرتان بایستید

مادر شوهر شما باید متوجه شود که پسرش دیگر ازدواج کرده و شخص اول زندگی اش، شما هستید.

البته هرگز با عصبانیت در مقابل او نایستید حتی اگر او عمداً طوری رفتار می کند که گویی شوهرتان هنوز پسر کوچک اوست.

عصبانیت خود را کنترل کنید. در غیر این صورت او مستقیماً با گلایه (و گاها گریه)، پیش پسرش می رود و با اضافه کردن چیزهای دیگر، همه چیز را به نفع خود تمام می کند. هرگز با عصبانیت و پرخاشگری رفتار نکنید زیرا این امر تأثیر منفی در رابطه شما با او در آینده خواهد داشت. شوهر شما نیز باید درک کند که نمی تواند همزمان با دو قایق سفر کند.

7- به سبک خودتان زندگی کنید

شما حق دارید زندگی زناشویی خود را همانطور که می خواهید پیش ببرید. تنها شخصی که در مقابل او پاسخگو هستید، شوهرتان است و نه هیچکس دیگر ، نحوه لباس پوشیدن تان را از ترس زبان گزنده مادر شوهر، تغییر ندهید. شما باید فرزندانتان را مطابق خواسته های خود تربیت کنید و نه مطابق خواسته های قدیمی مادرشوهرتان.

بنابراین شما و همسرتان تنها کسانی هستید که می توانید در این موارد تصمیم بگیرید نه هیچکس دیگر.

8- صبور باشید

صبر کردن، مهمترین چیزی ست که برای حل این مشکل، به آن نیاز دارید. مردهای بچه ننه، به شدت به مادران خود وابسته هستند و علاقه ی قلبی عمیقی با آنها برقرار کرده اند. بنابراین برای اصلاح کردن آنها به زمان نیاز دارید و باید آهسته و پیوسته پیش بروید. حقیقتی که باید بپذیرید این است که وابستگی که در طول یک عمر حاصل شده است را نمی توان یک شبه از بین برد! گاهی اوقات به این موضوع از جنبه ی مثبت هم نگاه کنید. علاقه ی پسرها به مادران خود، احساس دلسوزی و احترام آنها را نسبت به دیگران نشان می دهد و این به نوبه ی خود چیز بدی نیست.

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

آخرین اخبار

ارسال نظر